بمناسبت هفته سلامت جشنواره غذای سالم در محل دانشکده پرستاری شیروان برگزار گردید
دکتر حسین زارع سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت:
با توجه به شعار سازمان جهانی بهداشت و شعار ملی سلامت "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" امسال در هفته سلامت با برگزاری جشنواره غذاهای سنتی قصد فرهنگ سازی و یاد آوری نکات مهم در رعایت تنوع در خوردن غذا ، تعادل و توازن در دریافت غذا ، انتخاب غذاهای کم چرب ، استفاده بیشتر سبزیجات و محصولات غله ای و میوه ها در غذاها و میانه روی در مصرف شکر ، نمک و نوشابه های گاز دار داریم
در پایان به سه نفر از دانشجویان و سه نفر از پرسنل که نکات ایمنی و ارزش غذایی و سالم بودن غذا را رعایت کرده بودند جوایزی اهداء گردید.