کویرنوردی ویژه خانواده های محترم پرسنل دانشکده علوم پزشکی اسفراین

يكشنبه ١ آذر ١٣٩٤ ساعت ١٣:٥٢ ب.ظ   ( بازدید : 644 نفر )

همایش کویرنوردی ویژه خانواده های محترم پرسنل دانشکده علوم پزشکی اسفراین در مورخ 13 آذر برگزار میشود

دانشکده علوم پزشکی اسفراین در راستای برنامه کمپین کاهش مصرف نمک و چربی در نظر دارد همایش کویرنوردی ویژه خانواده های محترم پرسنل دانشکده علوم پزشکی اسفراین در روز جمعه 13 آذر ساعت 8 صبح در آستان مقدس امامزاده کوران برگزار نماید.

دکتر نیک روش سرپرست دانشکد ه علوم پزشکی اسفراین هدف از برگزاری این همایش را ایجاد نشاط و تندرستی و روی آوردن خانواده های پرسنل به ورزش بر شمرد.

ضمنا از طرف معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسفراین از کلیه شرکت کنندگان پذیرایی ( صبحانه و نهار ) بعمل آمده و در پایان به قید قرعه جوایز نفیسی به شرکت کنندگان در این همایش اهدا می گردد.

جهت هماهنگی و ثبت نام در برنامه همایش با شماره های 37241402 روابط عمومی و 37227222 گروه تخصصی بیماریهای معاونت بهداشتی تماس یا مراجعه گردد.