مانور افت فشار و قطع جریان گاز در شهرستان اسفراین

سه شنبه ٣ آذر ١٣٩٤ ساعت ١٢:٢٨ ب.ظ   ( بازدید : 382 نفر )

جلسه هماهنگی ستاد بحران دانشکده علوم پزشکی اسفراین برگزار شد

در تاریخ 2 آذر ساعت 9 صبح طی تماس کمیته بحران فرمانداری با رئیس دانشکده و رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی مبنی بر افت فشار گاز در سطح شهرستان و قطعی گاز اعلام آماده باش می دهد.

در ساعت 9:10 رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده طی تماس با EOC  خواستار تشکیل جلسه فوری حوادث غیرمترقبه دانشکده شد، طی هماهنگی های انجام گرفته و در EOC و فراخوان اعضا طبق چک لیست از طریق تماس تلفنی نیم ساعت بعد در ساعت 9:40 دقیقه جلسه بحران تشکیل شد و اعلام وضع E3 در سطح دانشکده و وضعیت قرمز عملیاتی اعلام شد.

دکتر معصومه طیبی معاونت درمان دانشکده و جانشین بحران در جمع پرسنل فراخوان ضمن خیرمقدم، آمادگیهای لازم در زمینه بحران ها بویژه قطع گاز و اقدامات لازم در خصوص مقابله با افت فشار و قطع جریان گاز به ویژه در مراکز دولتی بیاناتی مبسوط ارایه داند.

در ادامه کلیه پرسنل فراخوان شده نسبت به موضوع اقدامات و هماهنگی های لازم را در دستور کار خود قرار دادند.