جلسه هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی اسفراین در هفته بسیج تشکیل گردید

سه شنبه ٣ آذر ١٣٩٤ ساعت ١٢:٣١ ب.ظ   ( بازدید : 625 نفر )

جلسه هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی اسفراین در مورخ 3 آذر ماه 94 راس ساعت 9 صبح با حضور دکتر عباس نیک روش سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسفراین برگزار شد.

دکتر نیک روش در ابتدای این جلسه ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: هفته بسیج یادآور اخلاص و رشادت، گذشت و ایثار در راه حق است و امنیت کشور را مدیون مجاهدت های این بسیجیان می دانیم. وی افزود : امروز حفظ و حراست از ارزش ها و آرمانهای بسیجی وظیفه ماست، باتوجه به وضعیت فعلی کشور ما بسیاری از مشکلات با همت و نگاه بسیجی رفع خواهد شد.

دکتر نیک روش در ادامه اضافه کرد: برنامه هایی از طرف دانشکده در ارتباط هفته بسیج ( زیارت عاشورا، کویرنوردی و ... ) تدارک دیده  شده که ان شا ا... پرسنل با برنامه ریزی در آنها شرکت کنند.

در ادامه جلسه دستورها و پیشنهادات معاونین برای جلسه دور سوم هیات امنا در سالجاری با موضوع گزارش حسابرسی از اواخر آبان ماه طبق برنامه زمانبندی تعیین شده در مورخ 1دی ماه 94 ساعت 9 الی 12 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطرح و پس از بحث و بررسی به تصویب رسید.