جلسه هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی اسفراین در هفته بسیج تشکیل گردید

سه شنبه ٣ آذر ١٣٩٤ ساعت ١٢:٣١ ب.ظ   ( بازدید : 716 نفر )

جلسه هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی اسفراین در مورخ 3 آذر ماه 94 راس ساعت 9 صبح با حضور دکتر عباس نیک روش سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسفراین برگزار شد.

دکتر نیک روش در ابتدای این جلسه ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: هفته بسیج یادآور اخلاص و رشادت، گذشت و ایثار در راه حق است و امنیت کشور را مدیون مجاهدت های این بسیجیان می دانیم. وی افزود : امروز حفظ و حراست از ارزش ها و آرمانهای بسیجی وظیفه ماست، باتوجه به وضعیت فعلی کشور ما بسیاری از مشکلات با همت و نگاه بسیجی رفع خواهد شد.

دکتر نیک روش در ادامه اضافه کرد: برنامه هایی از طرف دانشکده در ارتباط هفته بسیج ( زیارت عاشورا، کویرنوردی و ... ) تدارک دیده  شده که ان شا ا... پرسنل با برنامه ریزی در آنها شرکت کنند.

در ادامه جلسه دستورها و پیشنهادات معاونین برای جلسه دور سوم هیات امنا در سالجاری با موضوع گزارش حسابرسی از اواخر آبان ماه طبق برنامه زمانبندی تعیین شده در مورخ 1دی ماه 94 ساعت 9 الی 12 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطرح و پس از بحث و بررسی به تصویب رسید.

دوستدار اسفراینپنج شنبه ١٠ دي ١٣٩٤ ساعت ١٧:٢٣ ب.ظ

سلام با انتصاب آقای دکتر نیکروش به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی اسفراین تحولی شگرف در مدیریت سنتی این این مجموعه پدید آمد که دلسوزان اسفراین مسرور از این اتفاق هستند با توجه به اینکه دکتر نیک روش بومی (متولد روستای آجقان ) هستند و در زمینه علمی هم ازسرآمد دانشمندان محلی و حتی ملی هستند . انشاالله موفق باشند.

دوستدار اسفراینپنج شنبه ١٠ دي ١٣٩٤ ساعت ١٧:٢٦ ب.ظ