کارگروه نظارت سازمانی بر امور قراردادهای دانشکده تشکیل گردید

سه شنبه ١٠ آذر ١٣٩٤ ساعت ٧:١٩ ق.ظ   ( بازدید : 553 نفر )

کارگروه نظارت سازمانی بر امور قراردادهای دانشکده با حضور اعضا در محل دفتر معاون توسعه تشکیل گردید

این کارگروه به منظور ارتقا سلامت اداری و مبارزه با فساد دستگاهی هر 3 ماه یکبار تشکیل می گردد و نظارت عالیه خود را بر کلیه قراردادهای دانشکده بررسی و اعمال می دارد.

دکتر عیسی توحیدی معاوت توسعه مدیریت ومنابع اعلام کرد: در این جلسه علاوه بر بررسی نظارتی 30 قرارداد جاری دانشکده مشکلات پیش و رو و مرور بخش نامه ها و قوانین واگذاری امور به بخش خصوصی برای اعضا تبیین و شفاف سازی می گردد، ضمنا در این کارگروه مصوب گردیده از این به بعد کلیه امور واگذاری شده از طرف واحدها به کمیته ای تحت عنوان کمیته ساختار و فن آوری ها مدیریت پیشنهاد و پس از تایید کمیته به ارگان مدیریت دانشکده مراتب از طریق استعلام یا مناقصه به بخش خصوصی واگذار گردد.

آدرس سایت (2029 بازدید)