پیام سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسفراین به مناسبت روز جهانی داوطلب

يكشنبه ١٥ آذر ١٣٩٤ ساعت ١٠:٨ ق.ظ   ( بازدید : 583 نفر )

دکتر نیک روش در پیامی فرا رسیدن 14 آذر، روز جهانی داوطلب را به تمامی دست اندرکاران و فعالان این عرصه تبریک گفت.

دکتر نیک روش سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسفراین به مناسبت روز جهانی داوطلب پیام تبریک و تقدیری به شرح زیر بیان کرد:

بدون شک نقش محوری داوطلبین سلامت در کلیه برنامه های حوزه سلامت به ویژه برنامه تحول سلامت انکار پذیر و بی بدیل است و به عنوان بخشی از بدنه فعال جامعه در انتقال اهداف، مفاهیم و پیام های نظام سلامت به عموم جامعه است.

داوطلبان سلامت چهره های آشنا و بازوان توانای حوزه های بهداشت و درمان هستند. که نامشان تنها در دفتر خاطرات مردم و جامعه ثبت میشود، اینان کسانی هستند که پیامشان سرود زیبایی سلامت است با سرودی که سرشار از مهربانی است، سرودی که سخاوت، عطوفت و سلامت را به ارمغان می آورد.

14 آذر ماه روز جهانی داوطلب بر تمامی داوطلبان زحمتکش و عزیز مبارکباد.