کارگروه مدیریت دانشکده علوم پزشکی اسفراین در حوادث و بلایا تشکیل شد

چهارشنبه ١٨ آذر ١٣٩٤ ساعت ١٣:٣٥ ب.ظ   ( بازدید : 1010 نفر )

حبیب حسینی مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی اسفراین در این نشست اظهار داشت: هدف از برگزاری جلسه کارگروه همفکری و تعامل اعضا تیم های بحران و ارائه بحث های تخصصی در شرایط اضطراری است.

حسینی اقدامات در کنترل و مدیریت شرایط بحران ناشی از حوادث و بلایا را با اهمیت دانست و گفت : برگزاری مانورهای ویژه بحران نقش مؤثری در آمادگی نیروها در مواقع بروز حوادث و بلایا دارد.

وی همچنین خبر از برگزاری مانوری تحت عنوان انفجار تروریستی در یکی از اماکن عمومی شهرستان در صورت موافقت شورای تامین شهرستان داد.

دکتر نیک پرست معاون بهداشتی دانشکده نیز در این جلسه با اشاره به حوادث اخیر اتفاق افتاده در شهرستان اسفراین تاکید بر مشارکت همه دستگاههای اجرایی عضو مدیریت بحران شهرستان ها در مانور را داشت.

دراین جلسه نمایندگان تیم های مختلف مدیریت بحران دانشکده علوم پزشکی نیز حضور داشتند.