يكشنبه ٢١ آذر ١٣٩٥ -



گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۷ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٥/٧/٢٥ - ۴۶۲ مورد

اولین جشنواره غذاهای سنتی

دوشنبه ٢٤ بهمن ١٣٩٠ ساعت ٨:٣٣ ق.ظ   ( بازدید : 2246 نفر )


اولین جشنواره غذاهای سنتی در تارخ 15/11/1390 ساعت 10 صبح در محل سلف سرویس بیمارستان امام علی (ع) با حضور تعدادی از پرسنل این بیمارستان برگذار شد.

جشنواره غذاهای سنتی بیمارستان امام علی(ع)

جشنواره غذاهای سنتی بیمارستان امام علی(ع) در تاریخ 15 بهمن 1390 در سالن غذاخوری بیمارستان برگزار گردید. هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سنتی در جهت ارتقای تغذیه صحیح و سالم بود. تعداد   50   نوع غذای سنتی در این جشنواره به نمایش گذاشته شد. کلیه غذاها دارای مشخصات (ترکیبات، طرز تهیه و ارزش غذایی) بودند که به صورت تایپ­شده در کنار ظرف غذای شرکت­کنندگان گذاشته شده بود تا   بازدیدکنندگان اطلاعات کافی را در مورد غذاها دریافت نمایند.

معیارهای سنتی بودن طعم و مزۀ غذا، ارزش غذایی، ظاهر غذا و تزئینات آن در انتخاب غذاهای برتر منظور شده بود. تمام غذاها به صورت کتابچه­ای تهیه خواهد شد و در اختیار علاقه­مندان قرار خواهد گرفت.


منبع : چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.









جستجو
تجهیز اتاق عمل (۲۴۷۷ بازدید)
دوره بازآموزی (۲۲۳۱ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...