پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی

کاربران آنلاین : ۵۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۱۴۰ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۰۴۹۲۹ مورد

شنبه ٢٩ آبان ١٣٩٥ ساعت ١١:٥٣ ق.ظ   ( بازدید : 816 نفر )

غرفه کتاب با موضوعات پدافند غیر عامل در همایش کشوری مدیریت علمکرد سلامت در حوزه پدافند غیر عامل دایر شد.

به گزارش « وب دا » دبیر کارگروه پدافند غیر عامل دانشگاه با بیان این مطلب گفت : در هفته پدافند غیر عامل ( دوم تا هشتم آبانماه ) اقدامات مختلفی توسط کارگروه پدافند غیر عامل دانشگاه  انجام شده است.

دکتر « دولت آبادی » تصریح کرد : تهیه و توزیع پمفلت ، کتاب و تیزر با موضوع پدافند غیر عامل و پخش آن در همایش کشوری پدافند غیرعامل در دانشگاه و ارسال پیامک با موضوع نکوداشت این هفته جهت مسئولین و کارکنان دانشگاه از جمله اقدامات انجام شده می باشد.

وی همچنین افزود : تهیه و نصب بنر با موضوع نکوداشت هفته ، سخنرانی در دبیرستان سالار شهیدان و حضور در مدارس توسط کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی از اقدامات دیگر این هفته توسط کارگروه پدافند غیر عامل دانشگاه بوده است.

منبع : وب دا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.