دوشنبه ١٠ مهر ١٣٩٦ -

تعداد بازدید های هفته : ۳۳۰ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٦/٦/٢٩ - ۸۷ مورد

بازدید اداره بازرسی دانشگاه از واحد های تابعه

چهارشنبه ١٦ فروردين ١٣٩٦ ساعت ٢:٢٤ ق.ظ   ( بازدید : 116 نفر )

از ابتدای تعطیلات نوروزی تا مورخه 8/1/96 تعداد 12 مورد بازدیدتوسط اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد وپاسخگوئی به شکایات دانشگاه از معاونت های بهداشت،درمان،غذاودارو، مرکز بهداشت استان، بیمارستان امام علی (ع)، بیمارستان امام رضا (ع)،بیمارستان بنت الهدی، بیمارستان جدید الاحداث امام حسن (ع)وهمچنین شبکه های بهداشتی درمانی  و بیمارستانهای شیروان، فاروج ، مانه وسملقان، جاجرم وگرمه صورت گرفت.

دکتر علی حجازی رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد وپاسخگوئی به شکایات دانشگاه اظهار داشتند : هدف از انجام این بازدید ها عرض تبریک سال نو به همکاران زحمت کش حوزه سلامت ، ارزیابی عملکرد واحد های تابعه و مداخلات اصلاحی به منظور ارتقاء سطح آمادگی و پاسخگوئی بهتر ، افزایش رضایت مندی مراجعه کنندگان به واحد های بهداشتی بوده است.

منبع : بازرسی ،ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان