مجمع خیرین سلامت

احداث-30-پروژه-بهداشتی-و-درمانی-از-سوی-مجمع-خیرین-سلامت-استان-با-مشارکت-دانشگاه-علوم-پزشکی

یكشنبه ٢٩ بهمن ١٣٩٦ ساعت ١٨:٤١ ب.ظ   ( بازدید : 41 نفر )

به گزارش « وب دا » مشاور رئیس دانشگاه در امور خیرین و مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان با بیان این مطلب گفت : با توجه به شرایط استان خراسان شمالی به عنوان استان محروم و کم برخوردار و از طرفی نامحدود بودن نیازها و محدودیت امکانات ، با همت خیرین و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی برکات ارزنده ای در حوزه سلامت برای رضایت مردم صورت گرفته است.

« صفاری » تصریح کرد : کمک به ساخت اورژانس و داروخانه جدید بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان و ساخت بخشی از ساختمان دیالیز این بیمارستان ، ساخت ساختمان مرکز دیالیز بیمارستان امام علی (ع)بجنورد با 15 تخت ، ساخت پایگاه اورژانس ایوب و بازسازی فضای واحد آفرزیس در سازمان انتقال خون استان از جمله پروژه های ساخته شده می باشد.

این مسئول همچنین افزود : ، ساخت و افتتاح 3مرکز جامع سلامت ، 7پایگاه  سلامت شهری ،  10خانه بهداشت ، 5 پانسیون پزشک و خرید 8 دستگاه دیالیز از دیگر اقدامات مجمع خیرین سلامت با همت خیرین و دانشگاه است.

وی در ادامه یادآور شد : با ایجاد مراکز بهداشتی و درمانی جدید حداقل زمینه اشتغال 90 نفر با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی استان ایجاد شده است.

منبع : مجمع خیرین سلامت چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان