مجمع خیرین سلامت

مجمع-خیرین-سلامت-بازویی-توانمند-برای-وزارت-بهداشت-در-گسترش-امور-سلامت-جامعه-است

یكشنبه ٢٩ بهمن ١٣٩٦ ساعت ١٨:٤٤ ب.ظ   ( بازدید : 41 نفر )

به گزارش « وب دا » مشاور رئیس دانشگاه در امور خیرین و مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان با بیان این مطلب گفت : علیرغم نوپا و جوان بودن مجمع خیرین سلامت و با توجه به سابقه ای که ایرانیان در امر سلامت مردم داشته و دارند ، امروز شاهد سازماندهی حدود 250 شعبه مجمع خیرین سلامت در کشور هستیم.
« صفاری » تصریح کرد : مجمع خیرین سلامت با هدایت اصولی و ساماندهی کمک ها و مشارکت های مردمی بالغ بر پنج هزار میلیارد تومان از کمک های خیرین را جذب کرده در بخش زیرساخت ها در حدود 4 هزار و 300 مرکز درمانی در کشور ساخته است.
این مسئول در ادامه تاکید کرد : تامین شرایط مناسب برای بخش سلامت و بهداشت جامعه ، علیرغم تلاش شایسته دولت و تخصیص اعتبارات و اجرای پروژه ها ، همگام با اجرای طرح تحول نظام سلامت به خصوص در حوزه بهداشت که موجب ارتقاع زیر ساخت های بزرگی شد ؛عزم ملی را می طلبد و ارتقای سلامت جامعه بدون همکاری همه دستگاه های اجرایی کشور و همه دلسوزان انقلاب میسر نخواهد شد.

منبع : مجمع خیرین سلامت چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان