مجمع خیرین سلامت

برگزاری-اولین-همایش-تجلیل-از-خیرین-عرصه-سلامت-استان-در-هفته-سلامت

یكشنبه ٢٩ بهمن ١٣٩٦ ساعت ٦:٤٨ ق.ظ   ( بازدید : 66 نفر )

به گزارش « وب دا » مشاور رئیس دانشگاه در امور خیرین و مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان در این خصوص بیان کرد : با هماهنگی استاندار محترم ، ریاست دانشگاه علوم پزشکی و اعضاء هیئت مدیره ، برنامه ریزی برگزاری اولین همایش تجلیل از خیرین با حضور دکتر شهریاری دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور و معاونین و در صورت امکان حضور وزیر بهداشت و معاون اجتماعی وزارت و مسئولین استانی در هفته سلامت صورت گرفته است.

« صفاری » تصریح کرد : تقدیر از خدمات خیرین بزرگوار در استان و معرفی بعنوان چهره ماندگار ، ایجاد شناخت و اطلاع رسانی نسبت به جایگاه و اهداف مجمع خیرین و تشویق و ترغیب مردم نوع دوست و خیر ، ایجاد زمینه حضور خیرین جدید از سطح استان بویژه کشوری با همکاری مجمع خیرین سلامت کشور برای کمک به بخش سلامت استان و ایجاد زمینه حضور و همکاری سازمان های مردم نهاد مرتبط با بخش سلامت از اهداف تعیین شده برگزاری همایش می باشد.

این مسئول در ادامه افزود : افتتاح تعدادی از پروژه ها  و اجرای مراسم کلنگ زنی از دیگر برنامه های مجمع خیرین سلامت استان در هفته سلامت است.

منبع : مجمع خیرین سلامت چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان