به سایت اداره بازرسی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خوش آمدید

تعداد بازدید های دیروز : ۳۹ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۲۸۹ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٦/١١/٧ - ۱۰۷ مورد

انتصاب عضو هیئت علمی دانشگاه به عنوان مسئول دبیرخانه پدافند غیرعامل دفاتر بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات ادارات دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

شنبه ٣ آذر ١٣٩٧ ساعت ١١:٣٠ ق.ظ   ( بازدید : 11 نفر )

دکتر " علی حجازی " از سوی مشاور وزارت بهداشت و مدیرکل دفتر بازرسی ، به عنوان مسئول دبیرخانه پدافند غیرعامل دفاتر بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات ادارات دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور منصوب شد.

به گزارش وبدا هادی رضایی سرپرست اداره بازرسی دانشگاه با اعلام این خبر بیان کرد : نظارت بر اجرای برنامه های پدافند غیرعامل اعلامی از سوی واحدها ، ادارات ، معاونت ها و ... ، آموزش مدیران ، روئسا و کارشناسان دفاتر بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه ها ،تنظیم و ارائه گزارشات دوره ای ، سالیانه و موردی در روند فعالیت های مرتبط باپدافند غیرعامل و تنظیم چک لیست ها ، برنامه ها و... از جمله مواردی است که در حیطه مسئولیت اين دبيرخانه می باشد.

منبع : وبدا چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان