تعداد بازدید های دیروز : ۱۳۴ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۹۸۱ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٦/٢/٣١ - ۲۹۶ مورد

مراسم تودیع و معارفه سرپرست محترم شبکه بهداشت و درمان

یكشنبه ١١ آذر ١٣٩٧ ساعت ١٢:٢٢ ب.ظ   ( بازدید : 46 نفر )

مراسم تودیع و معارفه سرپرست محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان شیروان توسط مسئولین استانی و شهرستانی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام خمینی(ره):

در مورخه 05/09/97 مراسم تودیع و معارفه سرپرست جدید شبکه بهداشت شهرستان شیروان با حضور دکتر عزیزی نماینده محترم شهرستان و آقای دکتر حق بین سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و آقای مهندس مراتی فرماندار شهرستان، حجت السلام والمسلمین کوثری امام جمعه شهرستان و مدیران دیگر ادارات و تعدادی از مسئولین واحدهای ستادی شبکه و مرکز بهداشت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.

دکتر عزیزی نماینده محترم با فرآرسیدن ولادت حضرت محمد(ص) و هفته وحدت ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر زارع و تبریک به دکتر آرمیده درباره سلامت جامعه و نیازهای مردم شهرستان بیان نمود
مراتی فرماندار شهرستان شیروان نیز ضمن تقدیر و تشکر از تمام افرادی که در عرصه بهداشت و درمان فعالیت نمودند ازجمله دکتر زارع مدیریت قبلی ، به رسیدگی بیشتر آنها به مردم انقلابی و همیشه در صحنه تاکید نمودند.
دکتر زارع مدیریت قبلی شبکه بهداشت با تقدیر و تشکر از مدعوین محترم، گزارش عملکرد خود در طی 6 سال فعالیت مدیریت خود در شبکه شهرستان بیان فرمود و زحمات کلیه همکاران تقدیر و تشکر نمودند.

دکتر آرمیده مدیریت جدید شبکه بهداشت شهرستان ضمن تقدیر و خیر مقدم از حضور نماینده محترم و ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و فرماندار محترم و مسئولین ادارات، برنامه های آتی خود را در پیشرفت سطح سلامت شهرستان بیان نمود.

دکتر آرمیده در این مراسم گفت : سیستم بهداشت و درمان را از هم جدا نمی دانیم و تلاش بیشتردر جهت ارتقا سطح بهداشت و درمان مردم  در کنار همدیگر را وظیفه خود می دانیم.

در پایان به رسم یادبود و تقدیر و تشکر از خدمات ارزنده دکتر زارع هدایایی از طرف مسئولین و خانواده شبکه بهداشت و درمان اهدا شد و در ادامه نیز ابلاغ سرپرست شبکه بهداشت شهرستان تقدیم دکتر آرمیده گردید.

منبع : بیمارستان امام خمینی (ره) شیروان چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

شرح خطا 1 (۲۷۲۴ بازدید)
اعمال شب وروز عرفه (۱۹۳۷ بازدید)