گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۹ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۹۹ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۴۵۴ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۲۸۴۴ مورد

تعداد بازدید های کل : ۱۱۱۲۴۳۹ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠٢/١١/١٣ - ۱۳۳۸ مورد

جشنواره غذاهای سنتی و صنايع دستي بیمارستان امام علی(ع)

پنج شنبه ٤ اردیبهشت ١٣٩٣ ساعت ١٢:٥٠ ب.ظ   ( بازدید : 2925 نفر )


 

 

به مناسبت هفته سلامت و زن جشنواره غذاهای سنتی و صنايع دستي بیمارستان امام علی(ع) در تاریخ 04/02/93 در سالن سلف سرويس بیمارستان با حضور معاون محترم آموزشي دانشگاه، رياست و مسئولين بيمارستان و كارشناسان تغذيه از ساعت 9 الي 11  برگزار گردید. هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سنتی در جهت ارتقای تغذیه صحیح و سالم بود. تعداد 30  نوع غذای سنتی در این جشنواره به نمایش گذاشته شد. کلیه غذاها دارای مشخصات (ترکیبات، طرز تهیه و ارزش غذایی، تزئينات، طعم و مزه غذا )  معیارهای سنتی بودن طعم و مزۀ غذا، ارزش غذایی، ظاهر غذا و تزئینات آن در انتخاب غذاهای برتر منظور شده بود.

3 نفر در قسمت جشنواره غذا:1.خانم فاطمه ارکی 2.معصومه رحیمی 3. موسی صدیقی

2 نفر در غرفه ي صنايع دستي:1.محمدجلیل چپری 2. اقدس محمدزاده

به عنوان نفرات برتر برگزيده شدند و با  اهداء جوايز از زحمات شركت كنندگان تقدير و تشكر به عمل آمد.

 

 

                                                                             محمد امین رحمتیان

                                                                         بیمارستان امکام علی (ع)

 

 

 

 


منبع : بیمارستان امام علی (ع) چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.









جستجو
مسابقه هفته بسیج (۲۸۰۱۲ بازدید)
تجهیز اتاق عمل (۶۸۰۵ بازدید)
دوره بازآموزی (۵۹۸۴ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...