تعداد بازدید های دیروز : ۳۲۸ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۲۴۵۳ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٦/٣/٣١ - ۵۱۱ مورد

طرح جمع اوری و پاکسازی زباله در روستای کلانتر

شنبه ٦ ارديبهشت ١٣٩٣ ساعت ١٤:٦ ب.ظ   ( بازدید : 1720 نفر )

به مناسبت هفته سلامت روز هوای پاک طرح جمع اوری وپاکسازی با حضور مسئولین دانشگاه

به مناسبت هفته سلامت روز هوای پاک طرح جمع اوری وپاکسازی زباله در روستای کلانتر انجام شد وکلیه مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و معاونت بهداشتی ریاست مرکز بهداشت بجنورد شرکت داشتند. ودر ابتدا شروع مراسم دکتر نادر نیک پرست معاونت بهداشتی دانشگاه در موردشعار هفته سلامت بیاناتی را ایراد نمودند .در پایان سخنرانی بطور نمادین مراسم پاکسازی انجام شد.

منبع : مركز بهداشت شهرستان بجنورد چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

فرامرزشنبه ٢٦ تير ١٣٩٥ ساعت ١١:٢٨ ق.ظ

این طرح خوبی است ولی موقتی است اول اینک باید همه در پاکیزه نگهداشتن محیط خود مسئول باشیم دوم اینکه مسئولین در محلهای روستا یا باغها محل جمع آوری زباله قرار دهند متاسفانه در بیشتر باغها محل جمع آوری زباله نیست وآنهای که برای گردش می روند زباله رادر نایلونی جمع کرده ودر کنار درختی قرار می دهند و می روند.که بعدها توسط حیوانات نیز پاره شده و به طبیعت بر می گردهوموجب آلودگی می شود.

تبريك روز بهورز (۳۲۴۲ بازدید)