پر بازدید ترین روز : ١٣٩٦/٦/١٩ - ۵۷۵ مورد

پیام تسلیت رئیس بیمارستان به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم

یكشنبه ١٠ شهریور ١٣٩٨ ساعت ١:١٧ ق.ظ   ( بازدید : 15 نفر )

پیام تسلیت رئیس بیمارستان به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم

رییس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام علی (ع) بجنوردبا صدور پیامی، فرا رسیدن ماه محرم، ماه شهادت سالار آزادگان جهان و سرور شهیدان اسلام امام حسین (علیه السلام) و هفتاد و دو یار وفادار و رهروی بیدارش را به همه شیعیان عالم و ملت شهید پرور ایران اسلامی تسلیت و تعزیت گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، متن پیام دکتر علی اسماعیلی به این شرح است:

"تحقیقاً یکی از مهمترین امتیازات جامعه شیعه بر دیگر جوامع مسلمان، این است که جامعه شیعه، برخوردار از خاطره عاشوراست".مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

محرم یادآور بزرگ ترین حماسه ظلم ستیزی و آزادگی در تاریخ بشری است. حماسه سرخ عاشورا، حماسه انسان های پاک دل و راست قامتی است که عاشقانه به وصل الهی لبیک گفتند و در راه دین و عقیده از جان گذشتند. آن اسوه های عشق و آزادگی که نام و یادشان و خاطره ایستادگی و مقاومت شان در تاریخ ثبت و جاودانه گردید و سرلوحه زنده دلان و نیک سیرتان قرار گرفت، به طوری که شهادت و شهادت طلبی الگوی شهدا و ایثارگران ما در انقلاب و هشت سال دفاع مقدس بوده و هست و دلدادگی و پایبندی به  مرام سید و سالار شهدا در سلوک و طریق زندگی آنان مبرهن و آشکار است و چنانکه امام خمینی(قدس سره الشریف) می فرماید:« انقلاب اسلامی ایران پرتویی از عاشورا و انقلاب عظیم الهی آن است».

فرا رسیدن ماه محرم ماه پیروزی خون بر شمشیر، ماه شهادت سالار آزادگان جهان و سرور شهیدان اسلام امام حسین (علیه السلام) و هفتاد و دو یار وفادار و رهروی بیدارش را به همه شیعیان عالم و ملت شهید پرور ایران اسلامی به ویژه همکاران پرتلاش دربیمارستان تسلیت و تعزیت عرض می نمایم و به تأسی از شهداء و ایثارگران و جمله رهروان راستین نهضت حسینی، از تعزیت این ایام برای  بیداری و بصیرت در راه احیای دین خدا بهره می جوییم.»

منبع : بیمارستان امام علی (ع) چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

تجهیز اتاق عمل (۵۰۹۰ بازدید)
دوره بازآموزی (۴۵۴۱ بازدید)