گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۷ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۹۶ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۴۲۷ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۲۷۷۵ مورد

تعداد بازدید های کل : ۱۱۰۹۹۹۱ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠٢/١١/١٣ - ۱۳۳۸ مورد

برگزاری برنامه آموزشی باعنوان ارتقاء سلامت وتغذیه سالم

چهارشنبه ٢٧ آذر ١٣٩٨ ساعت ١٣:٥٥ ب.ظ   ( بازدید : 400 نفر )


برگزاری برنامه آموزشی باعنوان ارتقاء سلامت وتغذیه سالم

برنامه آموزشی با عنوان ارتقاء سلامت وتغذیه سالم درمحل تالارشهید آوینی بیمارستان برگزارشد.

دراین برنامه ،کارشناس تغذیه بیمارستان انواع گروههای غذایی تشریح نمود.

سرکارخانم ارکی با اشاره به اینکه تغذیه سالم و کاهش مصرف قند، نمک، چربی و افزایش مصرف میوه و سبزی وگلدانی ،باعث جلوگیری از ابتلابه سرطان میشود.تاکیدنمود: مصرف میوه‌ها و سبزیجات (به میزان حداقل ۹-۸ واحد در روز)، غلات کامل و سبوسدار (به میزان ۶-۵ واحد در روز)، محصولات ‏لبنی بدون چربی و کم چرب (به میزان ۳-۲ واحد در روز)، لوبیا و سایر حبوبات (حداقل ۵ بار در هفته)، مصرف گوشت کم ‏چرب (به ۱ تا ۲ بار در هفته محدود شود) و مصرف ماهی‌‌های چرب ‏حداقل ۲ بار در هفته که از منابع خوب امگا- ۳ می‌باشد (از قبیل سالمون، آزاد، شاه ماهی و ماهی تن)میتواند برنامه غذایی مناسبی برای آنهایی باشد که به تغذیه سالم اهمیت می دهند.
کارشناس تغذیه بیمارستان  افزود:در عین حال تا حد امکان مصرف اسید‌های چرب اشباع و ترانس و دریافت سدیم در حداقل باشدوحتی المقدور،مصرف شکر و به طور کلی شیرینی‌ها، کیک‌ها، نوشیدنی‌های شیرین و… محدود شود.‏

شایان ذکر است دراین برنامه آموزشی ،همکاران شاغل دربخشهای بالینی ،پاراکلینیکی واداری حضور داشتندکه درپایان این برنامه با بیان سوالات خود،سرکارخانم ارکی به سوالات مطرح شده پاسخ دادند وکلیات مباحث با اهمیت درقالب تغذیه سالم برای حاضرین تشریح شد.


منبع : بیمارستان امام علی (ع) چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.









جستجو
مسابقه هفته بسیج (۲۷۹۹۲ بازدید)
تجهیز اتاق عمل (۶۷۹۴ بازدید)
دوره بازآموزی (۵۹۷۸ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...