گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۴ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۷۲ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۲۸۰ مورد

تعداد بازدید های کل : ۲۱۴۳۰۹ مورد

روز جهانی بهداشت سلامت غذایی(Food safety)

یكشنبه ٢٣ آذر ١٣٩٣ ساعت ١٤:٥٠ ب.ظ   ( بازدید : 1367 نفر )


شعار سازمان جهانی بهداشت در سال2015 (سال1394)

سلامت غذایی(Food safety)

 

برآورد می شود که غذای آلوده مسئول مرگ و میر بیش از دو میلیون انسان در هر سال باشد که سهم عمده ای از آن را کودکان شامل می شوند.

باکتری‌ها، ویروس‌ها، قارچ‌ها، انگل‌ها و مواد شیمیایی می‌توانند باعث آلودگی مواد غذایی شوند.

تغییر در فرایند تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی همراه با تغییرات آب و هوایی‌، بروز بیماری های نوپدید ومقاومت دارویی به میکرو ارگانیسم ها و در نهایت سهولت حمل و نقل کالا و سفر باعث افزایش خطر بیماری های منتقله بوسیله غذا می‌شود.

برای کنترل این بیماری ها چند راهکار ساده زیر را مد نظر قرار دهید:

  • مواد غذایی را در جای تمیز نگهداری کنید. Keep clean))
  • مواد غذایی خام و پخته شده را جدا از هم نگهداری کنید. (Separate raw and cooked food)
  • مواد غذایی را بطور کامل بپزید. (Cook food thoroughly)
  • مواد غذایی را در دمای مناسب نگهداری کنید. (Keep food at safe temperatures)
  • از آب و مواد خام سالم استفاده کنید. (Use safe water and raw materials)

 

/


منبع : مرکز تحقیقات بیماری های منتقله بوسیله ناقلین چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.











جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...