• مصارف کلسیم کلرید در غذا و دارو

  • مصارف کلسیم کلرید در غذا و دارو
بوسیله بازدید کننده تالار
٣٠ مهر ١٣٩٩، ١٨.٩ عصر
396 مورد
مصارف کلسیم کلرید در غذا و دارو
2. کلسیم کلرید در غذا کلسیم کلراید به عنوان یک ماده افزودنی نیز شناخته می شود که به عنوان مبرد در بستنی ها و دسر های یخ زده استفاده می شود. از کلرید کلسیم در سبزیجات کنسرو شده به عنوان سفت کننده استفاده می شود. به فراوری محصولات مواد غذایی و نیز به افزایش عمر مفید و استحکام میوه جات و سبزیجات کمک می کند. همچنین برای تولید انواع پنیر استفاده می شود. کلرید کلسیم خوراکی در تولید خوراک دام نیز به کار می رود. کلرید کلسیم به عنوان نگهدارنده در انواع تنقلات، نوشیدنی‌ها، نوشیدنی‌های ورزشی و موارد خاص وجود دارد. کلسیم کلراید نه تنها از فاسد شدن غذا جلوگیری می‌کند، بلکه کلسیم معدنی ضروری را نیز فراهم می‌کند و کیفیت غذای محصول را افزایش می‌دهد. کلسیم کلرید در نوشیدنی‌ها: افزودن کلسیم مورد نیاز در همه محصولات آب بطری به صورت قانونی مشاهده می‌شود. نوشیدنی‌های ورزشی الکترولیت‌هایی را که از طریق عرق کردن در طی ورزش طولانی‌مدت ازدست رفته اند را باز می‌گرداند. کلرید کلسیم در سویا : ته‌نشینی پروتئین سویا، یک فرآیند حساس مانند افزودن نمک است که به‌طور سنتی از طریق سولفات کلسیم یا کلرید کلسیم انجام می‌شود. تولیدکنندگان اغلب از کلرید کلسیم استفاده می‌کنند زیرا نیاز به مهارت کمتری نسبت به سولفات کلسیم دارند و تنها نصف این مقدار به علت افزایش حلالیت آن مورد نیاز است. کلسیم کلرید به خودی‌خود دارای هیچ طعم و مزه قابل درکی در محصول نهایی نیست ولی ماده را به یک ماده معدنی مهم برای درمان و پیشگیری از پوکی استخوان تبدیل کند. کلسیم کلرید در سیب: کلرید کلسیم برش‌های سیب را تازه نگه می‌دارد و از تشکیل رنگ قهوه‌ای ناشی از تماس برش‌های سیب با اکسیژن جلوگیری می کند. کلسیم کلرید درگوجه‌فرنگی: گوجه‌فرنگی کنسرو شده حاوی کلسیم کلرید است که به عنوان یک نگهدارنده و بهبود کلی غذا و کیفیت محصول عمل می‌کند. در محصولاتی مانند کنسرو گوجه فرنگی دارای سدیم کم یا بدون سدیم، برای اضافه کردن طعم شوری بدون اضافه کردن سدیم، کلسیم کلراید اضافه می‌شود. محصولاتی که دارای کلرید کلسیم هستند بافت نرم‌تری دارند. کلسیم کلراید در پنیر : تولید پنیر نیز نیاز به افزودن نمک برای کمک به رسوب پروتئین شیر دارد، بخصوص هنگامی که از شیر پاستوریزه استفاده می‌شود. پاستوریزه کردن شیر، کلسیم شیر را تخریب می‌کند. علاوه بر این، کلرید کلسیم کمک می‌کند پنیر را تشکیل دهد و تضمین می‌کند که مواد مغذی از بین نمی‌روند. انواع پنیرها، از جمله پنیرهای نرم مانند موتزارلا و پنیرهای سخت مانند پنیر چدار، شامل کلرید کلسیم هستند. 3. کلسیم کلرید در صنایع دارویی کلسیم کلرید در درمان برخی سوختگی ها و مسمومیت ها مورد استفاده قرار میگیرد. . . مطالعه ی بیشتر در سایت http://www.zohalshimi.com