-

« به مرکز تحقیقات فرآورده‌های طبیعی و گیاهان دارویی خوش آمدید »



گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۱۰ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۱۹ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۱۲۶ مورد

تعداد بازدید های کل : ۱۲۴۲۹۵ مورد

پایان نامه


پایان نامه های انجام شده در مرکز تحقیقات سلامت فرآورده های طبیعی

 

  1. بررسی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره های مختلف گیاه قدومه (Alyssum compestre)
  2. استخراج و تعیین میزان پیرترین در گیاه پیرتروم (گل داوودی) جمع آوری شده از استان خراسان شمالی
  3. بهینه سازی استخراج و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی اسفناج توسط امواج اولتراسونیک
  4. بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس (Artemisia diffusa) بر پاتوژن های شاخص مواد غذایی
  5. بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی و اسانس گیاه بذرالبنج  ((Hyoscyamus niger بر عوامل میکروبی شاخص غذایی در شرایط آزمایشگاهی
  6. بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی و اسانس سه گیاه دارویی شیرخشت، پنجه مرغی و ازمک استان خراسان شمالی بر عوامل میکروبی شاخص غذایی در شرایط   Invitro
  7. بررسی خصوصیات آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی گیاه بنگدانه
  8. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره و اسانس گیاه افسنطین (Artemisia absinthium) بر روی پاتوژن های شاخص مواد غذایی
  9. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره های آبی، متانلی و هیدروالکلی گیاه سنبله ای بنفش، چای چوپان
  10. بررسی برهم کنش آنتی اکسیدانی عصاره های چای سبز و به لیمو
  11. بهینه سازی استخراج و آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه سنجد توسط امواج اولتراسونیک
  12. بهینه سازی استخراج و آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال عصاره اتانولی میوه جوزبویا توسط امواج اولتراسونیک
  13. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدان و آنتی باکتریال عصاره های متانولی و دی کلرومتانولی گون اسبی
  14. بررسی خصوصیات آنتی باکتریال گیاه Artemisia scoparia
  15. بهینه سازی استخراج و آنتی اکسیدانی عصاره متانولی خوشاریزه توسط امواج اولتراسونیک
  16. بررسی اثر هم افزایی عصاره های هل و چای سبز بر فعالیت آنتی اکسیدان و پایداری روغن سویا
  17. بررسی اثر هم افزایی عصاره های دارچین و چای سبز بر فعالیت آنتی اکسیدان و پایداری روغن سویا
  18. بررسی اثر هم افزایی عصاره های زنجبیل و چای سبز بر فعالیت آنتی اکسیدان و پایداری روغن سویا
  19. بررسی تاثیر روشهای خشک کردن (مایکروویو، آون، طبیعی، خشک کن کابینتی) بر زمان خشک کردن، خواص آنتی اکسیدان و آنتی باکتریال و محتوای فنل سیب خوراکی
  20. بررسی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گیاه پیچک صحرایی و پیچک ایتالیایی
  21. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و سنجش میزان فنل و فلاونوئید عصلره های متانولی، دی کلرومتانی و اتیل استاتی اندام هوایی گیاه شوربوته
  22. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدان و آنتی باکتریال گیاه Artemisia khorasanica بر روی پاتوژنهای غذایی
  23. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدان و آنتی باکتریال گیاه  Poligonum convolvulus بر روی پاتوژنهای غذایی
  24. بررسی ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی خاکشیر
  25. بررسی ترکیبات و خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال Artemisia ciniformiss  بر روی پاتوژن های غذایی
  26. تاثیر عصاره بهار نارنج و چای سبز بر روی پایداری روغن سویا
  27. بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن و زمان برداشت بر روی خواص آنتی اکسیدانی گیاه شاهتره
  28. بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن و زمان برداشت بر روی خواص آنتی اکسیدانی گیاه گل گاو زبان

 

 

 

 

 












جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...