هشدار معاون غذا و داروی دانشگاه نسبت به عوارض مصرف خودسرانه داروهای لاغری
روش های غیرعلمی و خودسرانه مصرف داروهای لاغری با عوارض متعدد همراه است.
به گزارش « وب دا » معاون غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : مصرف داروهایی که باعث از دست رفتن آب بدن می شوند باعث کاهش سریع وزن می گردد که نه تنها مفید نیستند بلکه خطراتی از قبیل دهیدراتاسیون ( کم آبی ) را به دنبال دارند.
دکتر« سید علی وکیلی » درادامه با بیان این که مصرف داروهای هورمونی نیز باعث پرکاری تیروئید و افزایش متابولیسم بدن شده و با مصرف انرژی باعث کاهش وزن می شود ، افزود : به علت تغییر روند طبیعی بدن مصرف این داروها از نظر علمی غیرصحیح وخطرناک می باشد و عوارضی نظیر افزایش ضربان قلب،اختلالات خواب وتعریق ایجاد می کند وسلامت فرد را به خطر می اندازد.
این مقام مسئول هم چنین بیان کرد : داروهایی که با افزایش سرعت تخلیه روده ها باعث کاهش زمان جذب غذا و درنتیجه سبب لاغری می شوند هم واضح است که در دراز مدت باعث سوء تغذیه وکمبود برخی مواد مورد نیاز بدن می شوند.
دکتر « وکیلی » در ادامه به داروهای لاغری ضد اشتها نیز اشاره کرد وگفت : داروهای ضد اشتها با تغییرمواد شیمیایی درمغز باعث می شود فرد احساس سیری کند و عوارض جانبی این داروها شامل افزایش ضربان قلب و فشارخون، سردرد ، فراموشی ،افسردگی و بی خوابی است که برای مصرف کنندگان ایجاد مشکل خواهد کرد.