parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیّت ملی
  • // - 13:35
  • - تعداد بازدید: 69
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z9p

هشدار یک مسئول بهداشتی نسبت به مصرف نمک های خوراکی تصفیه نشده

مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه نسبت به مصرف نمک های خوراکی تصفیه نشده هشدار داد.

به گزارش « وب دا » مهندس «محمود بهنیا» اظهار داشت : اهمیت استفاده از نمک خوراکی خالص و تصفیه شده در صنایع غذایی بسیار بالاست چرا که ناخالصی های نمک تصفیه نشده عوارض نامطلوب و مسمومیت هایی را در بدن ایجاد می کند.



وی تصریح کرد : عمده ترین ناخالصی نمک «سولفات کلیسم» یا گچ است که به دلیل هم رنگ بودن با نمک قابل تشخیص نیست و فلزات سنگین از قبیل سرب، جیوه، کادمیوم و آرسنیک نیز از دیگر ناخالصی های نمک تصفیه نشده هستند که خاصیت تجمع تدریجی در اندام ها و خطر بروز مسمومیت های مزمن را به دنبال دارند.



وی تاکید کرد : نا خالصی های موجود در نمک تصفیه نشده عامل اصلی پنهان شدن شوری نمک و افزایش مصرف نمک در غذاهاست که مشکلات سلامتی و بهداشتی فراوانی به دنبال خواهد داشت.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 351
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید