گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۳ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۷ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۱۶۷ مورد

تعداد بازدید های هفته : ۱۶۴۸ مورد

تعداد بازدید های کل : ۱۰۰۷۶۴۷ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٨/١٢/٦ - ۷۱۷۷ مورد

بهداشت مواد غذایی در رستوران

دوشنبه ٤ تیر ١٣٩٧ ساعت ١٠:٣٤ ق.ظ   ( بازدید : 893 نفر )


- مواد اولیه غذایی موجود در انبار و سردخانه دارای کیفیت مناسب ، شماره پروانه و تاریخ مصرف معتبر باشد .

 

- اصول بهداشتی در پاک کردن مواد غذایی خصوصا سبزیها ، حبوبات و برنج رعایت شود .

 

- جوانه و قسمتهای سبز سیب زمینی و هویج ، به هنگام آماده سازی جدا شود .

 

- در صورت استفاده از میوه ها و سبزیها ، انگل زدایی و ضدعفونی صورت گیرد .

 

- در پخت سبزیها ابتدا آب را جوش آورده ، سپس سبزی را حرارت دهید .

 

- تا حد امکان از سرح کردن مواد غذایی پرهیز شود ( سبزیها فقط تا زمان تغییر رنگ حرارت داده شود ) .

 

- اصول بهداشتی در پاک کردن و شستشوی گوشت و مرغ رعایت شود .

 

- جهت ذوب شدن مواد غذایی منجمد ، این مواد ۲۴-۱۲ ساعت قبل از استفاده ، در یخچال بالای صفر نگهداری شود .

 

- گوشت و سایر مواد غذایی تا حد امکان به تکه های کوچک تقسیم شود تا حرارت به عمق آن برسد .

 

- گوشت و مرغ یخ زده را باید در فریزر که برودت آن ۱۸ درجه سانتی گراد یا پایین تر است نگهداری کرد .

 

- از مصرف مجدد روغنی که یکبار حرارت دیده خودداری شود .

 

- به هنگام طبخ و استفاده از روغن ، از حرارت کم استفاده نموده و در سرخ کردن حتما” از روغن مخصوص سرخ کرده استفاده شود .


- باقیمانده غذای پخته را باید خنک نموده ( با استفاده از شیلنگ آب ، سطح خارجی دیگ را خنک نمایید ) و به سردخانه ( ۱۰- درجه سانتی گراد ) منتقل گردیده و حداکثر تا ۲۴ ساعت بعد مصرف گردد .

 

- از تماس غذاهای خام و پخته جدا خودداری گردد .

 

- غذاهای باقیمانده را قبل از استفاده کردن به دقت حرارت دهید .

 

- افزودن سبزی به برنج ، پس از آبکش کردن برنج صورت گیرد .مثل لوبیا پلو.باقالی پلو.سبزی پلو

 

- در پخت خورش ها از ادویه ، لیموعمانی و آب لیمو استفاده گردد ، مصرف نمک محدود گردد و افزودنیهای غیرمجاز به هیچوجه استفاده نشود .

 

 

گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان راز و جرگلان


منبع : شبکه بهداشت و درمان شهرستان راز و جرگلان چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.








جستجو
امپاتی(empathy) چیست؟ (۵۶۴۵ بازدید)
سلام بر محرم (۵۱۵۴ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...