چاپ کتاب توسط این مرکز به افزایش آگاهی عمومی کمک شایانی می کند
رئیس مرکز تحقیقات بیماری های منتقله به وسیله ناقلین از انتشار 2 جلد کتاب توسط این مرکز خبر داد.
به گزارش « وب دا » مهندس «کوروش ارزمانی» گفت :توسط اعضای هیئت علمی این مرکز،امسال 2عنوان کتاب به چاپ رسیده و 2 عنوان کتاب دیگر نیز در حال تدوین است.
وی عنوان کرد: کتاب انگل شناسی توسط دکتر «مینا صالحی» یکی از اعضای هیئت علمی مرکز و کتاب روش تحقیق به عنوان دومین کتاب امسال به چاپ رسیده است .
وی هم چنین در ادامه از انتشار 2 جلد کتاب با عنوان های شپش و تب خونریزی دهنده کریمه کونگو که در حال چاپ و آماده سازی هستند ،خبر داد.
وی با بیان این که شپش و راه های پیشگیری و آموزش آن در مدارس و مهدکودک ها باید مورد توجه قرار گیرد و چاپ این کتاب به اطلاع رسانی و آگاهی عمومی کمک شایانی خواهد داشت طرح های تحقیقاتی را از جمله راه هایی برای دستیابی به مطالب موجه و انتشار آن ها عنوان کرد.
به گفته وی از ابتدای فعالیت این مرکز تاکنون 4 جلد کتاب به چاپ رسیده و 2 جلد آن نیز در حال تدوین است .