کارگاه‌های آموزشی ویژه اعضای محترم هیات علمی برگزار خواهد شد

یكشنبه ٢ تیر ١٣٩٨ ساعت ١٠:٢٥ ق.ظ   ( بازدید : 194 نفر )

به اطلاع می‌رساند دو عنوان کارگاه‌ آموزشی با موضوعات «به کارگیری تلفن همراه به عنوان تکنولوژی‌ نوین آموزشی جهت دانشجویان هزاره سوم» و «روش‌های نوین سنجش و ارزیابی دروس نظری و عملی (EMI)» در روزهای 5 و 6 تیرماه (چهارشنبه و پنج شنبه) از ساعت 8 تا 14 با حضور  جناب آقای دکتر سرآبادانی عضو هیات علمی و مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویژه اعضای محترم هیات علمی در محل آمفی تئاتر بیمارستان امام حسن (ع) برگزار خواهد شد. کلیه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه می توانند در این کارگاه شرکت نمایند.

در ضمن ریز برنامه های کارگاه های مذکور را می توانید از لینک های زیر دریافت نمایید:

برنامه کارگاه به کارگیری تلفن همراه به عنوان تکنولوژی نوین برای دانشجویان هزاره سوم

برنامه کارگاه روش هاي نوین سنجش و ارزیابی دروس نظری و عملی

منبع : مدیریت مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.

جستجو

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...