دوشنبه 17 تیر جلسه ای با حضور جناب آقای مهندس محمدی و سرکار خانم شاه محمدی ، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و مسئولین فنی واحدهای آبنبات ریزی (کارگاه – کارخانه ) در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد و کلیه مسئولین فنی نظرات و پیشنهادات خود در راستای بهبود فرآیند و رفع مشکلات واحدهای تولیدی آبنبات ریزی بیان کردند و تک تک موضوعات مورد بررسی قرار گرفت .
اهم مصوبات جلسه به شرح ذیل اعلام میگردد:
- مقرر شد که کلیه نتایج آزمون های ماهیانه واحدهای آبنبات ریزی تا دهم هر ماه در سامانه fms بارگذاری گردد.
- مقرر شد هر واحد تولیدی، ماهانه نمونه ای متفاوت را جهت آزمون های ماهیانه ( دارای پروانه بهداشتی ساخت ) به آزمایشگاه های همکار ارسال و نتایج را به معاونت منعکس نمایند.
- مقرر شد کلیه مستندات مواد اولیه مصرفی در تولید شکرپنیر در سامانه fms بارگذاری گردد.
- مقرر شد مسئول فنی گزارشی از بازدید واحد تولیدی را بصورت هفتگی از طریق پیام در سامانه fms اطلاع رسانی کند.
- مقرر شد مسئول فنی مستندات واحد تولیدی بارگذاری شده در سامانه fms که تغییر کرده است را در اسرع وقت اصلاح نماید.
- مقرر شد مسئول فنی یک ماه قبل از انقضاء شناسه ها، جهت تمدید شناسه های درخواستی واحد تولیدی اقدام نماید.
- مقرر شد مسئول فنی واحد تولیدی مانع از تولید محصولاتی که شناسه آن را کارگاه درخواست نداده است شوند.
- مقرر شد مسئول فنی مانع استفاده واحد تولیدی از مواد غیر مجاز ( رنگ، اسانس، بلانکیت و... ) طبق فرمول تاییدی پروانه ساخت گردند.
- واحدهای تولیدی که در کنار شکرپنیر، نقل و نبات نیز تولید دارند موظف به ارسال نتایج آنها به صورت ماهانه می باشند.
- مقرر شد کلیه لیبل های واحدهای تولیدی قبل از چاپ، توسط مسئول فنی به تایید کارشناس مربوطه برسد.