تقدیر منتخبین مردم بجنورد از مدافعان سلامت در دانشگاه علوم پزشکی
منتخبین مردم بجنورد، طی بیانیه ای از تلاش ها و پیگیری های سخت کوشانه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و کادر بهداشتی و درمانی این دانشگاه تقدیر کردند.
استفاده از صابون های حاوی گلیسیرین برای پیشگیری از اگزما و خشکی پوست
استفاده از صابون های حاوی گلیسیرین و کرم دار به منظور پیشگیری از اگزما و خشکی پوست ناشی از شستشوی مکرر دست ها توصیه می شود.
هیچ ماده غذایی نقش معجزه آسایی در پیشگیری از کرونا ندارد
مصرف هیچ ماده غذایی در مدت محدود، نقش معجزه آسایی در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از کرونا ندارد، بنابراین از مصرف زیاد یک نوع ماده غذایی به منظور پیشگیری از کرونا به شدت خودداری کنید.
اهدای ۱۰۰ ماسک فیلتردار خیر بجنوردی به بیمارستان امام حسن (ع)
۱۰۰ ماسک N95 فیلتر دار توسط ابولفضل صمدی خیر بجنوردی به بیمارستان امام حسن (ع) اهدا شد.
آمار مبتلایان به کووید 19 در خراسان شمالی به 34 نفر رسید
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: با اعلام نتایج قطعی آزمایش های انجام شده، از دیروز تا کنون 10 نفر به آمار مبتلایان کووید 19 اضافه شده و تا کنون 34 نفر در خراسان شمالی به این ویروس مبتلا شده اند.
توزیع 4000 لیتر ماده ضدعفونی کننده در استان
حدود 4000 لیتر ماده ضدعفونی کننده دست، بین داروخانه های خراسان شمالی توزیع شد.
موفقیت در مبارزه با کووید 19 در گرو همکاری همه اقشار جامعه
رئیس بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد با تاکید بر لزوم همت جمعی برای شکست بیماری کرونا و مقابله با شیوع آن در خراسان شمالی، گفت: مردم باید دستورات بهداشتی را به صورت جدی رعایت کنند.
آغاز طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا در خراسان شمالی
طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا در خراسان شمالی آغاز شد.
نانوایان هنگام تحویل نان به مشتری، از تماس مستقیم دست با نان خودداري کنند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در تشریح راهنماي کنترل محیطی براي مقابله با کووید 19 در واحد هاي صنفی کارگاه نانوایی، گفت: کارگران یا افراد تحویل دهنده نان به مشتريان، از تماس مستقیم دست با نان خودداري کنند.
پرهیز از دریافت اسکناس توسط نانوایی ها
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: به منظور رعایت نکات بهداشتی، با توجه به حساسیت کار و مراجعه بالای عموم مردم به نانوایی، پرهیز از دریافت پول نقد در همه مراکز صنفی بخصوص نانوایی ها ضرورت دارد.