parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 14:15
  • - تعداد بازدید: 38
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z248

آجیل نوروز را خام و کم نمک انتخاب کنید

آجیل نوروز را برای پیشگیری از فشار خون بالا و حفظ سلامت بدن خام و کم نمک انتخاب کنید.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد با تاکید بر این مطلب گفت : مصرف آجیل در ایام نوروز باید در حد متعادل و از نوع کم نمک باشد.

 شهلا جودت نسبت به مصرف زیاد آجیل و زیاده روی در آن هشدار داد و افزود : انواع مغزها و تخمه ها حاوی مقادیر زیادی چربی است به طوری که هر 100 گرم آن حدود 500 تا 600 کالری دارد.

وی تصریح کرد : آجیل هایی که دست ها را رنگی می کند با مواد شیمیایی رنگ شده است که میزان ابتلا به حساسیت ها را افزایش می دهد بنابراین از خرید آن ها به شدت خودداری کنید.

وی تاکید  کرد : آجیل عید را از دوره گردها تهیه نکنید و همچنین از خرید پسته هایی که پوست زرد و براق دارند خودداری کنید.

وی اظهار داشت : آجیل باید از مراکز معتبر و بهداشتی خریداری شود و بهتر است آجیل باقی مانده بعد از تعیطلات نوروز در ظروف در بسته و در فریزر نگهداری شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 6557
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید