parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 07:59
  • - تعداد بازدید: 44
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zso8

اجرای طرح ویژه نظارتی بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان

طرح ویژه نظارتی بهداشت محیط در ماه رمضان با هدف تشدید نظارت بر اماکن عرضه مواد غذایی از جمله مراکز فروش حلیم، آش، زولبیا و بامیه و ... در سراسر استان اجرایی می‌شود.

به گزارش وب دا، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی با اعلام این خبر اظهار کرد: این طرح از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد.

مهندس علیرضا نوروزیان با اشاره به اینکه هر روز از ساعت هشت صبح لغایت 20 و در مواردی تا ساعت 24 روند نظارت بر اماکن عرضه مواد غذایی ادامه دارد،خاطرنشان کرد: نظارت کارشناسان و بازرسان معاونت بهداشتی دانشگاه ، همه روزه و در روزهای تعطیل انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: در نظارت بر مراکز پخت مواد غذایی، اسیدیته یا میزان سوختگی روغن مصرفی، دمای محیط،  ph  مواد غذایی، رطوبت، شوری مواد غذایی، بار میکروبی سطح کار و ... در محل سنجش و اندازه‌گیری می شود.

وی اضافه کرد: تمامی مراکز عرضه حلیم، آش و زولبیا و بامیه موظف به اخذ تاییدیه از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی هستند و در صورت نداشتن مجوز تعطیل می‌شوند.

 مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه گفت: نمونه برداری از زولبیا و بامیه و ... با تجهیزات پورتابل بازرسی در مکان انجام می‌شود و نظارت ها با جدیت پیگیری می گردد.

مهندس نوروزیان ادامه داد: مراکز عرضه آش و حلیم باید حتما از ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی استفاده نمایند.

وی اضافه کرد: در این ایام بر ایستگاه های نذری به ویژه اماکنی که اقدام به توزیع چای در لیوان های یکبار مصرف می کنند نیز نظارت صورت می گیرد.

این مسئول از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف، شکایت خود را از طریق سامانه 190 با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی جهت رسیدگی در میان بگذارند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 6810
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید