ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۴۹ مرکزخدمات جامع سلامت در ایام نوروز
۴۹ مرکز بهداشتی و درمانی در استان از ۲۵ اسفندماه تا ۱۷ فروردین ۹۸ به مسافران خدمات ارائه می دهند .

به گزارش « وب دا » مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : از این تعداد مرکز 18 مرکز خدمات جامع سلامت در جاده های اصلی تردد مسافرین و 10 مرکز در مناطق صعب العبور و نقاط کور قرار گرفته اند.
« رضا ابراهیمی » در ادامه افزود : 19 مرکز خدمات جامع سلامت نیز در مراکز بخش ها و ۳۱مرکز هم در مراکز شهرستان ها و نقاط شهری به همشهریان و مهمانان نوروزی خدمات ارائه می دهند.
این مسئول همچنین تصریح کرد : در تمام مراکز خدمات جامع سلامت استان تیمی متشکل از پزشک ، ماما ، دارویار و.... به صورت شبانه روزی حضور دارند.
به گفته وی طی تعطیلات در هر شهرستان یک واحد دندانپزشکی و آزمایشگاه فعال شده است و در بعضی از نقاط با توجه به شرایط منطقه نیز تعداد واحد دندانپزشکی و آزمایشگاه افزایش یافته است که در ساعت کاری خدمات ارائه می شود .