parcham جهش تولید، با مشارکت مردم
  • 1403/11/27 - 10:13
  • - تعداد بازدید: 83
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z2h3

بازدید وزیر میراث فرهنگی و گردشگری کشور از غرفه علوم پزشکی خراسان شمالی

در جریان برگزاری هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران،وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و معاون گردشگری، طی بازدیدهای جداگانه از غرفه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، بر ظرفیت‌های این استان در جذب گردشگران سلامت، به‌ویژه از کشور ترکمنستان، تأکید کردند.

 
 
به گزارش وبدا، سید رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، در این بازدید، به روند رو به رشد روابط ایران و ترکمنستان اشاره و اظهار کرد: ایران در حال تقویت همکاری‌های خود با ترکمنستان است و در همین راستا، هفته آینده هیأتی از این کشور به ایران سفر خواهد کرد.
 
وی افزود:  در این سفر، یکی از موضوعات مهم مورد مذاکره، توسعه گردشگری سلامت خواهد بود. این اقدام می‌تواند فرصت‌های جدیدی برای پذیرش بیماران خارجی و تقویت جایگاه ایران، به‌ویژه استان خراسان شمالی، در حوزه خدمات پزشکی بین‌المللی فراهم کند.
 
 دکتر انوشیروان محسنی بندپی، معاون وی نیز با اشاره به ظرفیت های کشور در حوزه گردشگری سلامت گفت: به دلیل برخورداری از نیروی متخصص، کادر پزشکی و پیراپزشکی قوی و سابقه ۴۰ ساله در ارائه خدمات سلامت به کشورهای منطقه، ظرفیت بالایی در جذب بیماران خارجی در کشور وجود دارد.
 
وی در بازدید از غرفه خراسان شمالی، بر ظرفیت‌های این استان در جذب گردشگران سلامت نیز تأکید کرد. 
 
وی ترکمنستان را به‌عنوان یک بازار هدف مناسب برای معرفی توانمندی‌های گردشگری سلامت خراسان شمالی دانست و اظهار کرد: برای بهره‌برداری از این ظرفیت، لازم است همه دستگاه‌های مرتبط، چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی، به‌طور هماهنگ عمل کنند. این اقدام نه‌تنها موجب افزایش جذب بیماران خارجی خواهد شد، بلکه باعث تقویت جایگاه دانشگاه و بخش خصوصی در حوزه سلامت نیز می‌شود.
 
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 51929
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید