بخار پز کردن؛ سالم ترین روش پخت غذا
سالم ترین روش پخت غذا بخارپز کردن است زیرا از دست رفتن مواد مغذی به حداقل میزان ممکن کاهش می یابد.
به گزارش « وب دا » مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : در روش بخار پز نیازی به حرارت دادن زیاد نیست و حرارت ملایم می تواند دمای مطلوب برای پخت را تامین کند.
« نسرین علیزاده » در ادامه افزود : به دلیل دارا بودن ویتامین های حساس به حرارت (مثل ویتامین c و ویتامین های گروه B )در سبزی ها ، بهترین روش پخت آن ها که از از بین رفتن این مواد جلوگیری می کند بخارپز کردن است.
وی همچنن بیان کرد : بخارپز کردن علاوه بر سبزی ها ، برای پخت گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی و سایر گوشت ها هم مناسب است.