parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:28
  • - تعداد بازدید: 45
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zmb

تشکیل جلسه کمیته هماهنگی تجهیز و راه اندازی بیمارستان های جدیدالتاسیس استان

کمیته هماهنگی ، تجهیز و راه اندازی بیمارستان های 320 تختخوابی بجنورد و 220 تختخوابی شیروان با حضور ریاست دانشگاه تشکیل جلسه داد.

به گزارش « وب دا » معاون درمان دانشگاه در این خصوص بیان کرد : این جلسه با حضور ریاست محترم دانشگاه ،معاونین ،مدیران و مسئولین راه اندازی بیمارستان های جدید دانشگاه در محل سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.



دکتر « علی حق بین » با اشاره به تحویل موقت بیمارستان ها به دانشگاه و پیگیری تجهیز و راه اندازی هر چه سریع تر این مراکز درمانی ، آموزشی و پژوهشی در استان تصریح کرد : این کمیته بطور هفتگی با هدف نیاز سنجی و تهیه تجهیزات پزشکی و اداری و اقلام کسری و مورد نیاز دو بیمارستان جدید استان برگزار می شود.



این مسئول در ادامه افزود : در این جلسه برنامه ریزی های تکمیلی لازم جهت تجهیز ، نصب ، راه اندازی و نیروی انسانی بیمارستان های بجنورد و شیروان انجام شد و در خصوص طرح توسعه و راه اندازی واحد ال دی آر و اورژانس بیمارستان بنت الهدی بجنورد نیز گفتگو و تبادل نظر صورت گرفت.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2871
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید