parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:04
  • - تعداد بازدید: 87
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z5x7

توزیع هزار و 300 دوز واکسن آنفلوانزا در خراسان شمالی

هزار و 300 دوز واکسن آنفلوانزا در مرحله اول در خراسان شمالی توزیع شد.

به گزارش « وب دا » کارشناس مسئول گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه بیان کرد: اولویت تزریق این واکسن در بیمارستان ها و پرسنل بخش عفونی ، ریه ، تنفسی ، اطفال ، ایزوله ، اورژانس و آزمایشگاه و پرسنل مراکز بهداشتی و درمانی می باشد.



« رضا فاضلی » تصریح کرد : همچنین افراد شاغل در پایگاه های اورژانس 115، تیم های بحران و بلایا ، پرسنل دامپزشکی و محیط زیست ، بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی ، سرطانی ، گیرندگان پیوند عضو و بیماران دیالیزی و تالاسمی و ایدز نیز در اولویت دریافت این واکسن قرار دارند.



وی در ادامه افزود : افراد معلول ، دیابتی ، آسمی ، بیماران مبتلا به ناراحتی قلبی ، کلیوی و کبدی و افرادی که شاخص توده بدن آن ها بیش از 40 باشد می توانند واکسن های آنفلوانزا را از بخش خصوصی تهیه و استفاده نمایند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4052
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید