حذف گوشت قرمز از برنامه غذایی بیماران سرطانی ممنوع
حذف گوشت قرمز از برنامه غذایی بیماران سرطانی ممنوع است.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه بیمارستان امام علی (ع) بجنورد گفت : مبتلایان به سرطان به دلیل از دست دادن پروتئین به 400 گرم گوشت قرمز در هفته نیاز دارند و حذف آن از برنامه غذایی بسیار اشتباه و جبران ناپذیر است.
«شادی ارکی» افزود : مصرف گوشت از تحلیل عضلانی پیشگیری می کند و مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ برای این بیماران مفید است البته گوشت ها باید به طور کامل پخته شوند و تخم مرغ هم نباید عسلی باشد.
وی تصریح کرد : مصرف به اندازه گوشت قرمز نه تنها برای این بیماران مفید است بلکه از عواقب بعدی نیز پیشگیری می کند.
وی تاکید کرد : در 3 روز نخست شیمی درمانی به دلیل حالت تهوع به بیماران اصرار نکنید مواد پروتئینی مصرف کنند زیرا حالت تهوع را تشدید می کند.