راه اندازی 3 بخش سی تی اسکن در 3 شهرستان استان
نماینده مردم شهرستان های بجنورد، گرمه، جاجرم، مانه و سملقان و راز و جرگلان در جلسه ای مشترک با هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تقدیر از فعالیت ها و پیگیری های صورت گرفته در این دانشگاه، درخصوص پیگیری تامین تجهیزات درمانی برای استان قول مساعد داد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، دکتر محمد وحیدی گفت: با تامین تعدادی دستگاه پیشرفته سی تی اسکن، بزودی در بیمارستان های بجنورد، جاجرم و مانه و سملقان، شاهد راه اندازی بخش CT scan خواهیم بود.
دکتر وحیدی افزود: در جلسه نمایندگان استان ساخت بیمارستان 64 تخت خوابی شهرستان راز و جرگلان تصویب شد و به زودی کلنگ این بیمارستان زده خواهد شد.
وی در خصوص رشته های تحصیلی جدید در استان یادآور شد: در گذشته رشته داروسازی در استان وجود نداشت و در سفر رهبر معظم انقلاب در سال ۹۱ به استان تاسیس این دانشکده در مصوبات قرار گرفت؛ هم اکنون مجوز های نهایی از شورای گسترش گرفته شده است و آماده ایجاد این رشته در استان هستیم.
وحیدی با اشاره به مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان گفت: تاسیس بیمارستان جدید در شمال شهر بجنورد در اولویت قرار گرفته و به زودی کلنگ این مجموعه زده خواهد شد.