رویکرد آموزشی سال تحصیلی جدید ترکیبی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در آیین بازگشایی سال تحصیلی جدید اعلام کرد: رویکرد آموزشی در سال تحصیلی جدید به ویژه در رشته های مهارتی؛ ترکیبی (حضوری-مجازی) خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری وبدا؛ دکتر«سید احمد هاشمی» گفت: با وجود این که فضای مجازی و استفاده از رسانه های تصویری در انتقال مفاهیم موثر هستند، اما هیچ کدام از آن ها جایگزین کلاس ها و آموزش های حضوری نمی شوند.
وی با بیان این که اهمیت ارتباط چهره به چهره و تاثیرگذاری آموزش حضوری برای دانشجویان به ویژه در سیستم بهداشت و درمان و آموزش محرز است، ادامه داد: این تاثیرگذاری به ویژه بر دانشجویان گروه پزشکی بسیار مشهود و مورد نیاز است.
وی با اشاره به کارگاه هایی که به دلیل شیوع بیماری قابلیت برگزاری نداشته است، خاطرنشان کرد: امسال با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه، کارگاه هایی به ویژه برای آموزش و مهارت های تحقیقی برگزار خواهد شد.
وی با بیان این که محدودیت هایی برای پذیرش دانشجویان در خوابگاه ها وجود دارد، اعلام کرد: در حال پیگیری برای رفع این محدودیت ها هستیم.
وی با اشاره به واکسیناسیون نیز اضافه کرد: مقرر شده بود تا کادر بهداشت و درمان دوز سوم واکسن را دریافت کنند، این اقدام جزو اولویت های دانشگاه است و دوز سوم برای کادر درمان که در خطر بیشتری هستند انجام خواهد شد.
وی به شهدای حوزه بهداشت و سلامت در استان نیز اشاره کرد و یاد و خاطره شهید دکتر «یحیوی» و دیگر مدافعان سلامت استان را گرامی داشت.
سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این آیین گفت: در آستانه مصیبت عظما، رحلت نبی مکرم اسلام را به همه اساتید تسلیت می گویم.
حجت الاسلام «عقیل فرزانه» افزود: سخن از شخصیتی است که خداوند ایشان را رحمت للعالمین معرفی کرده است و با بعثت پیامبر اکرم(ص) بر بندگان منت گذاشت.
وی افزود: این شخصیت با عظمت می فرمایند «من مبعوث شدم که به مردم آموزش دهم» و این شخصیت اولین رسالت خود را آموزش به انسان ها معرفی کرده است، از این جهت از امتیازات دین مبین ما تعلیم و آموزش است.
وی با بیان این که در روایات از علم به عنوان نور یاد شده است، خاطرنشان کرد: یک معلم نور را به شاگردانش عطا می کند، از سویی علم بینایی است و یک استاد به دانشجویان خود چشم عطا می کند و از این جهت جایگاه و نقش اساتید بسیار مهم می شود.
دکتر «مهران وطنچیان» جانشین معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز اعلام کرد: در بحث تدوین اسناد بالادستی در سال 1400 وضعیت و جایگاه استان برای آینده خوب است.
وی با بیان این که رشد اعتبارات بودجه برای توسعه زیر ساخت ها و فضاهای آموزشی نوید بخش حل مشکلات زیر بنایی است، افزود: با این اقدامات می توانیم جایگاه دانشگاه علوم پزشکی استان در کشور را ارتقاء دهیم.
وی با ارائه گزارشی از عملکرد معاونت آموزشی دانشگاه گفت: با برنامه ریزی انجام شده در این معاونت، بیش از 24 رشته دانشگاهی در دانشکده های ما پذیرش دانشجو انجام می دهند و هر سال حدود 560 نفر ورودی و فارغ التحصیل داریم.
وی با بیان این که این رشته ها عمدتا در دوره کارشناسی هستند، ادامه داد : از 2 سال گذشته در 4 رشته، مقطع کارشناسی ارشد راه اندازی شده است.
وی افزود: در سند توسعه رشته های دانشگاه نیز تا سال 1408 استان 6 رشته دیگر به رشته های استان اضافه می شود که عمدتا تحصیلات تکمیلی هستند.
وی اعلام کرد: با جذب این رشته ها انتظار می رود بر اساس مرزبندی دانشگاه ها در کشور از حوزه های دانشگاه ها کوچک به دانشگاه متوسط منتقل شویم.
وی تصریح کرد: در شاخص رتبه بندی دانشگاه ها و در اولین رتبه بندی که انجام شد، دانشگاه استان جایگاه های مختلفی را کسب کرد که در آموزش مجازی رتبه متوسط به بالا را کسب کردیم.
وی افزود: امیدواریم سال آینده به همکاری همه همکاران برنامه ای هدفمند و ماموریت گرا تدوین شود تا به توسعه شاخص های کیفی دانشگاه استان پرداخته شود.