parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:50
  • - تعداد بازدید: 49
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z28

سرطان ، اختلالات ژنتیکی و ناباروری بیماری های ناشی از کاربرد بی رویه آفت کش ها در محصولات کشاوزی

از بیماری های ناشی از کاربرد بی رویه آفت کش ها در محصولات کشاورزی می توان به سرطان ، اختلالات ژنتیکی و ناباروری اشاره کرد.

به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : بیماری هایی نظیر اختلالات هورمونی ، کاهش ضریب هوشی و ایجاد انواع آلرژی و حساسیت نیز از طریق کاربرد آفت کش ها در محصولات کشاورزی ایجاد می شوند.



دکتر « حسن براتی زاده » تصریح کرد : باقیمانده ترکیبات شیمیایی موجود در مواد غذایی طیف وسیعی را در بر می گیرد که شامل سموم طبیعی ، باقی مانده کودهای شیمیایی ، مواد شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی ، داروهای دامی ، آلاینده های صنعتی ، زیستی و مواد شیمیایی حاصل از فرآوری مواد غذایی و بسته بندی می باشد.



وی در ادامه افزود : میزان سموم تحت شرایط مختلف کشاورزی و آب و هوایی در هر کشور و بین نواحی مختلف یک کشور متفاوت است.



دکتر « براتی زاده » با تاکید بر ضرورت کنترل باقیمانده سموم در مواد غذایی به دلایل پیامدهای اجتماعی و اقتصادی بیان کرد : انتقال دانش فنی تولید عوامل بیولوژیک از تحقیقات به بخش خصوصی ، تدوین دستورالعمل های تولید محصول سالم و نحوه به کارگیری عوامل بیولوژیک با همکاری تحقیقات و اجرا و ارتقاء سطح دانش کشاورزان از جمله موارد برای کنترل باقیمانده سموم است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2681
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید