پاسخ به پرسشهای مهم درباره واکسن کرونا
با توجه به واکسیناسیون عمومی بیماری کرونا در کشور، پرسش های مختلف و مهمی در بین مردم در مورد میزان اثرگذاری واکسن های کووید 19، کاهش مرگ و میر، عوارض احتمالی و تاثیرات آن ها وجود دارد. به فراخور این پرسش ها هم بارها این جمله را از منابع مختلف خبری شنیده ایم که بهترین واکسن برای پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ در دسترس ترین واکسن است. اما طبق نظر کارشناسان و اهل فن، تزریق همه واکسن ها ممکن است موجب بروز عوارض بسیار نادری شود، از این جهت به واسطه اهمیت واکسیناسیون عمومی کرونا برای مهار و کنترل این همه گیری با همکاری «وبدا»، سراغ رئیس گروه بیماری های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی رفته ایم تا در خصوص برخی پرسش های پر تکرار در مورد واکسن کووید 19 گفت و گو و پاسخ های وی را منعکس کنیم.
آیا مبتلا به وسواس کرونا هستیم؟
مدیر گروه سلامت اجتماعی، اعتیاد و الکل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی علائم ابتلا به وسواس کرونا را تشریح کرد و گفت: مدتی است همزمان با شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان، از جمله کشورمان، نگرانی از ابتلاء خود و خانواده، تبدیل به اضطراب وسواس گونه شده است و در شرایطی که این بحران کماکان ادامه دارد، می تواند عوارض دراز مدتی را در پی داشته باشد.
ارائه خدمات مرتبط با تصویربرداری به بیش از 124 هزار نفر از شهروندان استان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام کرد: در 6 ماه امسال 124 هزار و 24 شهروند در استان از خدمات درمانی مربوط به رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، ام آر آی و دیگر خدمات درمانی مرتبط بهره مند شده اند.
برنامه کاری مراکز واکسیناسیون علیه کروناویروس در بجنورد «روز چهار شنبه 19 آبان ۱۴۰۰»
برنامه کاری مراکز واکسیناسیون کروناویروس بجنورد، مربوط به روز چهار شنبه، نوزدهم آبان ۱۴۰۰ اعلام شد.
گزینش حیات را به مجموعه تزریق می کند
سرپرست نهاد رهبری در دانشگاه علوم در دیدار با هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: گزینش همانند آب آشامیدنی ضروری است و همینطور که آب زندگی می بخشد، گزینش نیز حیات را به مجموعه تزریق می کند.
فرآیندها و اقدامات شفاف شود
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در دیدار و نشست با اعضای هیئت تخلفات دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: فرآیندها، ضوابط و اقدامات شفاف و عملکرد پیشگیرانه پررنگ تر شود.
تجلیل از مسئولان فنی و واحد های نمونه تولید غذا در استان
چهار واحد نمونه تولیدی مرتبط با حوزه غذا و 11 مسئول فنی نمونه در همایش روز جهانی غذا تجلیل شدند.
دو دلیل عادی انگاری ها در جامعه
اپیدمیولوژیست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در پاسخ به این سوال که چرا جامعه دچار عادی انگاری شده است با اشاره به دو دلیل عمده آن ها را تشریح کرد.
اعلام برنامه های هفته قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برنامه های هفته قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی را تشریح کرد.
به نوجوانان «نه» گفتن را بیاموزیم
مدیرگروه سلامت روان اجتماعی، اعتیاد و الکل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اهمیت آموزش خانواده در پیشگیری از اعتیاد نوجوانان، اعلام کرد: باید نه گفتن را به نوجوانان بیاموزیم