داروخانه ها
داروخانههای فعال در ایام نوروز
خدمت دهی ۵۶ داروخانه طی ایام نوروز به مردم خراسان شمالی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از فعالیت ۵۶ داروخانه در سطح استان طی ایام نوروز برای خدمت دهی به مردم خبر داد.
ارائه بیش از یک میلیون خدمت مراقبتهای بهداشتی در راستای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر
مدیرگروه مبارزه با بیماریها در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: از ابتدای سال تاکنون برای ارتقای سلامت مردم استان، 1 میلیون و 106 هزار و 867 خدمت مراقبتی بهداشتی به جمعیت تحت پوشش دانشگاه ارائه شده است.
توصیههای دارویی و پیشگیری از مسمومیت در ایام تعطیلات عید نوروز
مدیر نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی توصیههایی برای پیشگیری از مسمومیت طی ایام نوروز بیان کرد و گفت: طی سفرهای نوروزی احتمال بروز مسمومیت وجود دارد لذا باید مردم نکاتی را رعایت کنند.
بازدید از 100 درصد داروخانههای تحت پوشش در حوزه شیر خشک
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به بازرسی از تمامی داروخانه های مناطق تحت پوشش به منظور بررسی توزیع شیر خشک، گفت: 19 مورد تخلف مشاهده و برخوردهای قانونی انجام شد.
آخرین نشست خبری طرحهای تحقیقاتی سال 1402 معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
در راستای توسعه رویکرد ترجمان دانش و کاربرد نتایج حاصل از تحقیقات حوزه فناوری در دانشگاههای علوم پزشکی کشور ، آخرین نشست خبری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.
ارائه حدود 2 میلیون خدمت رایگان بهداشتی به دانشآموزان و جوانان در مناطق تحت پوشش دانشگاه
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بر ضرورت حفظ و ارتقای سلامت جسمی و روانی دانش آموزان، نوجوانان و جوانان تاکید کرد و گفت: حفظ و ارتقای سلامت جسمی و روانی نوجوانان یکی از ضروریات نظام سلامت است و در راستای آن از ابتدای سال تاکنون 1 میلیون و 851 هزار و 692 خدمت رایگان به این بخش از جامعه به صورت رایگان ارائه شده است.
مصدومان چهارشنبه سوری در خراسانشمالی به ۱۴ نفر رسید
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی گفت: براساس آخرین آمار ۱۴ نفر در جریان برگزاری آیین چهارشنبه سوری و حوادث مربوط به آن در سطح استان مصدوم شدند.
راه کارهایی برای پیشگیری از تشنگی در ایام روزه داری
مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی راه کارهایی را برای پیشگیری از تشنگی در ایام روزه داری مطرح و عنوان کرد: خوردن چربی ها، مواد غذایی سرخ کردنی و چرب، مصرف زیاد نمک و برخی میوه ها مانند موز در وعده سحر و افطار موجب افزایش عطش در روزه داران می شود.