parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 09:12
  • - تعداد بازدید: 74
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZNy7

ضرورت پیشگیری از ایجاد اختلالات روانی و توجه به ارتقاء سلامت روان جامعه

در راستای اجرای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت ، ضرورت پیشگیری از ایجاد اختلالات روانی و ارتقاء سلامت روان جامعه مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش وب دا رئیس مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت:در قالب طرح تحول سلامت اقدامات خوبی در حوزه روان و بیماری های غیر واگیر انجام گرفته است و طبق بررسی ها مشخص شده است که 25 درصد جمعیت این شهرستان مشکلات خفیف اختلالات رفتاری،استرس و اضطراب و افسردگی دارند .



دکتر"بازخانه ای"اظهار داشت: مرکز بهداشت برای کنترل اختلالات و بیماری های اعصاب و روان برنامه های مختلفی دارد و کارشناسان ارشد و روانشناسان ،مراقبین سلامت شهرها، بهورزان روستاها در خانه های بهداشت ، پایگاه های سلامت و مراکز جامع سلامت به محض مشاهده علائم در افراد تحت پوشش ، آن ها را به پزشک و روانپزشک ارجاع می دهند .



به گفته وی یک گروه هدف ویژه در این امر مادران باردار و کودکان هستند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4321
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید