parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:37
  • - تعداد بازدید: 215
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zju8

مبتلایان به فشارخون بالا در مصرف جوانه گندم احتیاط کنند

مبتلایان به فشارخون بالا در مصرف جوانه گندم احتیاط کنند

مبتلایان به فشارخون بالا در مصرف گوشت قرمز و جوانه گندم احتیاط کنند.




به گزارش پایگاه خبری وبدا، متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر این مطلب گفت: افزایش فشارخون یا هایپرتانسیون خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی شامل بیماری های عروق کرونر ، نارسایی احتقانی قلب، سکته های مغزی ایسکمیک و هموراژیک و بیماری های عروق محیطی را افزایش می دهد.


دکتر امید توپچیان تصریح کرد: سردردهای مکرر، اختلال بینایی، تنگی نفس، خونریزی بینی، درد قفسه سینه، سرگیجه ، ضعف حافظه و  اختلالات گوارشی از علایم و نشانه های فشارخون بالا است که باید جدی گرفته شود.


وی نسبت به مصرف زیاد  نمک در مبتلایان به فشارخون هشدار داد و تاکید کرد: غذای این بیماران باید با حداقل نمک پخت شود .


وی اضافه کرد: مصرف غذاهای دودی ، بوداده ، کنسروی ، آماده ، سوسیس و کالباس ، انواع شوری ها و ترشی ها باید برای مبتلایان به فشارخون محدود شود.


دکتر توپچیان با اشاره به اهمیت مصرف غلات، سبزیجات و میوه های تازه در مبتلایان به فشارخون بالا ، اظهار داشت: مصرف غلات روزانه حدود 6 تا 8 واحد نظیر نان سبوس دار، برنج قهوه ای، نان جو و... به مبتلایان به این بیماری توصیه می شود.


وی خاطرنشان کرد: روزانه حدود 4 تا 5 واحد میوه و سبزی های تازه برای مبتلایان به فشارخون بالا مفید و موثر است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 7144
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید