مصرف روغن پالم ؛عامل افزایش چربی خون و انسداد عروق
مصرف روغن پالم باعث افزایش چربی خون و گرفتگی و انسداد عروق می شود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه بیمارستان امام علی (ع) بجنورد گفت : روغن پالم علاوه بر مصارف خوراکی، در صنعت صابون سازی، تولید لوازم آرایشی، بهداشتی و شیمیایی کاربرد دارد.
«ارگی» افزود : روغن های جامد یا روغن هایی نظیر پالم دارای اسید چرب اشباع بالا هستند و موجب افزایش چربی خون و کلسترول و در نهایت گرفتگی و انسداد عروق می شود.
وی اظهار داشت : این روغن نوعی روغن گیاهی است که مقدار اسید چرب اشباع آن حداقل 50 درصد است
وی خاطر نشان کرد : با توجه به آن که بیماری های قلبی ـ عروقی جزو مهم ترین علل مرگ و میر به شمار می روند بنابراین مصرف این روغن ها که باعث انسداد عروق و در نهایت بیماری قلبی ـ عروقی می شود توصیه نمی شود.
«ارگی» تاکید کرد : روغن های مورد استفاده در سبد غذایی خانواده باید حداقل زیر 2 درصد اسید چرب اشباع و ترانس داشته باشند.