مصرف زیاد کربوهیدرات، عامل موثر بروز افسردگی
مصرف زیاد کربوهیدرات یکی از عوامل موثر در بروز افسردگی است.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : تغذیه هم مانند فاکتورهای دیگر در بروز افسردگی موثر است بنابراین با رعایت اصول تغذیه ای می توان از بیماری ها و افسردگی پیشگیری کرد.
«جودت» با اشاره به تاثیر درشت مغذی ها و ریز مغذی ها در بروز افسردگی، افزود : کربوهیدرات ها جزو درشت مغذی ها محسوب می شوند و اگر به مقدار زیاد مصرف شوند در سلامت فرد اختلال ایجاد می کنند.
وی با بیان این که مصرف پروتئین از پیشرفت افسردگی پیشگیری می کند، تصریح کرد : تمام 6 گروه مواد غذایی به صورت متعادل باید روزانه مصرف شود.
وی اظهار داشت : ویتامین ها در گروه ریز مغذی ها در سلامتی بسیار مفید و دخیل هستند بنابراین مصرف آن ها توصیه می شود.
وی گفت :مصرف ویتامین B از پیشرفت افسردگی جلوگیری می کند.
«شهلا جودت» افزود : ویتامین B در متابولیسم کربوهیدرات نیز نقش عمده دارد بنابراین مصرف آن لازم و ضروری به نظر می رسد.
وی به نقش ویتامین C در پیشگیری و کنترل استرس اشاره کرد و اظهار داشت : افرادی که شغل های پر استرس دارند و یا دانش آموزان که اضطراب امتحان دارند صبح با خوردن یک میوه حاوی ویتامین C می توانند از استرس جلوگیری کنند.
وی تصریح کرد : مصرف آهن و منیزیوم نیز در پیشگیری از افسردگی بسیار موثر است که آهن در سبزیجات برگ سبز تیره و گوشت و منیزیوم نیز در خشکبار و گوشت یافت می شود.
وی به تاثیر مصرف امگا 3 در پیشگیری از افسردگی نیز تاکید کرد