parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:57
  • - تعداد بازدید: 56
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zin7

مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید

مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید و گوشت سفید را جایگزین آن کنید.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه بیمارستان امام علی (ع) گفت : مصرف ماهی 2 بار در هفته مفید است و بهترین نوع ماهی ، ماهی های چرب، نظیر سالمون و قزل آلاست.

«
شادی ارکی» افزود : مصرف ماهی های آب های سرد مانند سالمون، تن، آزاد و قزل آلا باعث کاهش فشار خون می شود.

وی تصریح کرد : ماهی های دودی یا کنسرو شده و تن ماهی سرشار از سدیم است و موجب افزایش فشار خون می شود.

وی بر لزوم مصرف منابع امگا 3 تاکید نمود و خاطر نشان کرد : مصرف 2 بار در هفته ماهی به دلیل داشتن امگا 3 برای حفظ سلامت و تامین نیازهای بدن توصیه می شود ضمن این که مصرف گردو را نباید فراموش کنید و در صورت دسترسی نداشتن به آن از بذر کتان، سویا و روغن کانولا (کلزا) می توانید استفاده کنید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3495
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید