نمک موجود در نان ها به یک درصد کاهش می یابد
بر اساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور نمک موجود در نان ها به یک درصد کاهش می یابد .
به گزارش « وب دا » مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه با بیان این مطلب گفت : پیرو این مصوبه سازمان ملی استاندارد ، استاندارد اجباری استفاده از نمک در نان که قبلا میزان آن8/1درصد بود را به یک درصد کاهش داده و جهت اجرا به دستگاه های مربوطه ابلاغ نموده است.
مهندس « محمود بهنیا » ضمن اشاره به طرح موضوع مذکور در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، تصریح کرد : در این راستا کلیه امور مرتبط با نظارت ها بر نان سنتی برعهده گروه بهداشت محیط استان می باشد و در صورت نمونه برداری از نان های استان و انجام آزمایش اگر میزان نمک بیشتر از یک درصد باشد با نانوایی های متخلف برخورد خواهد شد.