parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:59
  • - تعداد بازدید: 47
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zrr7

نکات تغذیه ای مهم در پیشگیری از گرمازدگی

توجه به نکات تغذیه ای در پیشگیری از گرمازدگی موثر است.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه بیمارستان امام علی (ع) بجنورد گفت : نوشیدن حداقل 8 لیوان آب در روز، استفاده نکردن از نوشیدنی های کافئین دار به دلیل مدر بودن، افزودن مقدار بسیار کمی نمک و آبلیوی تازه به آب مصرفی و استفاده از سبزیجات و میوه های تازه در پیشگیری از گرمازدگی تاثیر گذار است.

«
شادی ارگی» افزود : استفاده از خاکشیر، تخم شربتی، عرقیات گیاهی نظیر بید مشک و کاسنی، کاهش مصرف پروتئین و مصرف روزانه یک گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن و استفاده بیشتر از غذاهای آبکی مانند انواع سوپ و استفاده کمتر از مواد غذایی شور نظیر چیپس، سوسیس، کالباس و ماهی دودی در جلوگیری از گرمازدگی تاثیر به سزایی دارد.

وی تصریح کرد : در فصل تابستان مصرف غذاهایی که طبع سرد دارند و فعالیت غدد عرق را بیشتر می کنند و باعث گشادی عروق در سطح پوست و خنکی بدن می شوند، توصیه می شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3731
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید