parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/02/15 - 08:16
  • - تعداد بازدید: 58
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZoY4

پرهیزهای تغذیه‌ای و درمان‌های خانگی ساده برای آلرژی فصلی از نگاه طب سنتی

پزشک طب سنتی ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به افزایش موارد رینیت آلرژیک (آبریزش بینی و حساسیت فصلی) در فصل بهار، توصیه‌هایی در زمینه پرهیزهای غذایی و درمان‌های ساده خانگی ارائه کرد.

دکتر مقدادی روز یکشنبه 15 اردیبهشت 1404 در گفت و گو با وبدا، پرهیزات غذایی در فصل آلرژی، برای کاهش علائم آلرژی را توصیه و بیان کرد: ادویه‌جات تند و غذاهای شور، مواد غذایی سرخ‌شده، سیر و پیاز خام، پیازچه، شاهی و تره خام، انگور و خربزه، شیرینی‌جات و غذاهای سنگین و سخت‌هضم مانند هلیم، کله‌پاچه، گوشت گاو، ماکارونی و فست‌فودها از جمله پرهیزهای غذایی این فصل هستند.
 وی با اشاره به درمان های خانگی مؤثر، اضافه کرد: سوپ جو با گشنیز و آلو بخارا، این ترکیب باعث کاهش التهاب و تعدیل مزاج می‌شود، ماءالشعیر طبی نیز یک نوشیدنی سبک، ضد التهاب دستگاه تنفس است.
 
 وی ادامه داد: برای تهیه ماءالشعیر، یک واحد جو پوست‌کنده را با ۱۵ واحد آب بجوشانید تا جو شکفته شود، سپس صاف کرده و روزانه یک تا دو لیوان از آب آن مصرف شود. 
 
وی دمنوش عناب را نیز توصیه کرد و گفت: دمنوش عناب نرم‌کننده حلق و ضد سرفه است و به کاهش حساسیت کمک می‌کند. دکتر مقدادی عنوان کرد: رعایت این توصیه‌ها در کنار پرهیزات غذایی، می‌تواند به کاهش علائم آلرژی فصلی و بهبود کیفیت زندگی افراد حساس در این فصل کمک کند. 
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 53945
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید